Bild Logga

Köpalternativ

Du kan välja att beställa böckerna direkt från oss eller från en av våra underleverantörer.

En lista på återförsäljare återfinns här till höger.

Våra kontaktuppgifter hittar du längst ner på den här sidan. Vi tar normalt emot order via e-post, men har du frågor kan du gärna ringa.

Priserna är likvärdiga oavsett var du köper böckerna, men beställer du böckerna direkt från oss blir leveranstiden kortare. Detta beror på att återförsäljarna normalt tar hem böckerna från oss när de fått in beställningen från dig.

Om du har bråttom med leveransen och bor i närheten av en återförsäljare kan du ändå först kontrollera om de har boken på lager.

Om böckerna

För att få så bra kvalitet som möjligt på våra böcker har vi valt ett svenskt tryckeri, Lule Grafiska. De har hjälpt oss att välja rätt papperskvalitet och bindningsmetod för bästa hållbarhet.

Det innebär att böckerna tål att bläddras i under lång tid.

På det sättet har vi inte bara fått mycket högkvalitativa böcker, utan gynnar också en lokal svensk verksamhet och belastar samtidigt miljön mindre än om vi valt ett utländskt tryckeri med tveksamt ansvarstagande. Vi har dessutom sparat in på transporter och vet att de anställda arbetar under anständiga villkor. Papperet kommer dessutom från svensk skog och svenska pappersbruk.

Kontaktinformation

Enklast når du oss via e-post. Vår mailadress är:

thaibooklulea@yahoo.se

Det går också bra att ringa:

070-546 23 34

Återförsäljare